bed
bed

Vedligehold af haver og grønne områder

Skovteam planter alle slags hæk, træer og såning af græs, eller evt. lægge rullegræs, hvis du ønsker området pænt grønt med det samme…

Vedligehold af haver og grønne områder

Skovteam er din gartner i Østjylland.

Vi tilbyder en lang række haveservices, bl.a. nyplantning af fx hæk, græs og blomsterbede, hæk og plæne klipning, beskæringer, træfældning og topkapninger (se her) både i private haver, hos boligforeninger og virksomheder.

Skovteam har dygtige gartnere ansat som har stor passion for deres profession og meget kvalitetsbevidste.

Vi kan evt. lave en fast vedligeholdelsesaftale, så vi sørger for din have / grønne område altid står pænt og nydelige, så vi sørger for din hæk bliver klippet, græsplænen slået og ukrudtet luget, og selvfølgelig haveaffaldet kørt væk.

Vi sætter en ære i veludført arbejde og altid overholde aftaler.

Nyplantning

Skovteam planter alle slags hæk, træer og såning af græs, eller evt. lægge rullegræs, hvis du ønsker området pænt grønt med det samme…

Vi etablerer smukke blomsterbede, eller planter buske efter lige jeres ønsker

Vi kan også være behjælpelige med plantning af bunddække planter, så lugning af ukrudt ikke vil være en opgave i fremtiden.

Hæk og plæneklipning

Skovteam kan stå for at klippe din hæk og eller græsplæne, enten for en enkelt gang, for en bestemt periode eller generelt fremover, så din have altid står pæn og nydelig. Så i bare skal nyde den danske sommer i haven, så står vi for alt arbejdet.

Lugning af ukrudt

Skovteam sørger gerne for dine bede står fine og fri for ukrudt. Få en vedligeholdelses aftale med os, og så skal du ikke tænke mere på det.

Beskæring af træer eller hæk

Er din hæk blevet voldsom bred over årene? Eller træet lige voldsomt nok, så det skygger for meget?

Så ring til Skovteam, vi kan topkappe / beskære dit træ, eller fælde det, hvis det er ønsket. Eller beskære din hæk, så den igen kan blive pæn og fin.

Bortkørsel af affald

Vi fjerner selvfølgelig alt haveaffaldet efter os, og rydder pænt op efter vi har været hos dig, hvis vi skal fælde dit træ, kan vi også skære det op til brænde, så det passer lige i brændeovnen, eller til bålpladsen hvis der skal laves snobrød.

Håndværkerfradrag 2020

Husk at du kan benytte dig af et fradrag på 6.200 kr. om året pr. person over 18 år i husstanden.

Fradraget gælder arbejdslønnen for serviceydelser som fx, hækklipning, lugning, græsslåning, beskæring af buske og træer.

Fradragets værdi er ca. 26 %. Så hvis dit håndværkerfradrag er 3.000 kr., sparer du ca. 780 kr. i skat.

Læs mere her: skat.dk

Hvis i har en særlig opgave, så ring eller skriv til os, vi er altid behjælpelige.

Skovteam Niels Ørrild ApS er din gartner og træekspert i Østjylland.

Skovteam har ansat professionelle skovarbejdere, gartnere samt topkappere, så vi kan klare enhver tænkelig opgave indenfor gartnerfaget, træfældning, topkapning mm.

    Niels

    Hvad er din opgave?

    Hvis du gerne vil drøfte en opgave med os, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.

    Vi kører i hele Østjylland

    Skovteam kører ud i hele Østjylland, især i Skanderborg, Horsens, Århus, Hørning, og Galten området.