samsung

Hegn – speciale i raftehegn

Skovteam har speciale i raftehegn, men er selvfølgelig kan vi også lave, levere og montere mange andre hegn i mange forskellige afskygninger.

Raftehegn – rå med bark

Raftehegn kan blive lavet af granrafter med bark, som giver det lidt rå naturlook, klassisk og rustik hegn, som passer smukt i mange haver.

Raftehegn med bark er i det store hele ubearbejdet grantræ og rafterne er 4-7 cm i diameter

Hegnet passer sig selv og det kræver ingen vedligehold. Det vil med tiden miste barken, men det giver det bare et andet look, men stadig et rigtig flot hegn.

Raftehegn med bark holder i minimum 20 år.

Fordi det er ubehandlet træ, så vil det ikke være et helt lystæt hegn.

Vi leverer selvfølgelig rafter i god kvalitet, så du får det hegn du drømmer om.

Hvis man ønsker et mere tæt hegn, med meget lidt mellemrum mellem rafterne, så skal man over i de drejede og afbarkede rafter.

Raftehegn – af afdrejede lærketræ rafter i H-stolper

Raftehegn med drejede helt rene og lige rafter af kvalitets lærketræ, som giver et stilrent smukt hegn. De opsættes i H-stolper, eller på stolper som det rå raftehegn, og lærke rafterne fås i diameter størrelser på 5, 7 eller 9 cm.

Det afdrejede lærkehegn holder, som de andre typer raftehegn, i mange år. Det får over tid et smukt sølvgrå look, men med dette valg af hegn kan du også vælge at give træbeskyttelse enten heldækkende eller en bejdse, så man kan se træets natur igennem.

Trykimprægneret raftehegn – af afdrejet gran rafter.

Cylinderdrejet og trykimprægneret gran rafter fås i størrelserne med en diameter på 5, 7 eller 9 cm. De kan monteres i H-stolper som lærkerafterne eller udenpå stolperne som med de rå rafter.

Så den trykimprægnerede løsning er en lidt billigere og mere fleksibel løsning, som også holder i mange år.

Skovteam Niels Ørrild ApS er din gartner og træekspert i Østjylland.

Skovteam har ansat professionelle skovarbejdere, gartnere samt topkappere, så vi kan klare enhver tænkelig opgave indenfor gartnerfaget, træfældning, topkapning mm.

    Niels

    Hvad er din opgave?

    Hvis du gerne vil drøfte en opgave med os, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.

    Vi kører i hele Østjylland

    Skovteam kører ud i hele Østjylland, især i Skanderborg, Horsens, Århus, Hørning, og Galten området.